Končno sem/smo jo dočakali. Danes sem prejela še zadnje izdelke. Sicer še čakam na dobavo nekaterih kuhinjskih pripomočkov za otroke, vendar sem se vseeno odločila, da trgovinico odprem.

Za mano so meseci intenzivnega dela. Veliko je bilo stvari, ki sem se jih morala na novo priučiti, sem pa vso delo z veseljem opravljala. Seveda ni potrebno ugibati, da sem najraje od vsega iskala izdelke, za katere vem, da je v zadnjih letih po njih veliko povpraševanja.

Izredno sem hvaležna najbližjim, ki so mi stali ob strani in verjeli v mojo noro zamisel ter mi tudi konkretno pomagali pri realizaciji ideje. Moram se zahvaliti prijateljici Meti, ki mi je s posluhom za moje želje oblikovala celostno grafično podobo, na katero sem zelo ponosna. Nataši, ki me je poslušala, mi svetovala in mi nesebično pomagala in nudila vso podporo. Velika hvala Tjaši, ki je prisluhnila moji zamisli o predpasnikih in kljub prenatrpanemu dnevu sodelovala pri oblikovanju in izdelovanju montessori predpasnikov. Spletne trgovinice pa sploh ne bi bilo, če mi pri tehničnih rešitvah ne bi pomagal Dominik, za kar sem mu neizmerno hvaležna. Navsezadnje hvala tudi vam bralcem za vso podporo, ki mi jo izkazujete preko bloga in Facebooka. Skratka velika hvala vsem, ki so kakorkoli sodelovali pri nastajanju trgovinice.

Torej, trgovinico lahko od danes naprej obiščete na naslovu www.trgovina.montessoridoma.si. V primeru, da bi prišlo do kakršnihkoli tehničnih težav, me prosim kontaktirajte na info@montessoridoma.si ali po telefonu, ki je naveden med kontakti trgovinice.

V primeru, da vam zgornja povezava zaradi trenutnih tehničnih težav ne deluje, vas naprošamo da do trgovinice dostopate preko Montessori doma strani.

Upam, da vam bo ponudba trgovinice všeč. Zelo dobrodošle so vaše pripombe ali želje po določenih izdelkih. Potrudila se bom, da jih uresničim.

6 Comments

  • montessori doma

   Živjo,

   predlog sprejet 🙂 Nekaj podobnega sem imela že v mislih…Se bom potrudila, da ga vključim v ponudbo. Kar nekaj je tudi kuhinjskih pripomočkov (npr. ribežen), ki bi jih želela imeti v ponudbi, vendar kar terja nekaj časa in dogovorov z dobavitelji. Vse ob svojem času, jaz pravim.

   LP
   Mojca

   p.s. Katja, drugače se pa poznava – na Bazarju v sredo sva malo poklepetali. Bova naslednjič še kakšno na to temo rekli.

  • Katja

   Živjo!

   Zelo me veseli, da se tudi pri nas veča ponuba kvalitetnih stvari za otroke. imam pa še en predlog… pozno pomladi bo aktualen: Cherry Chomper – za izkoćičaenje češenj… Se toplo priporočam!
   LP,K

  • Meta Ian

   Odlična trgovina, sem že naročila prve izdelke 🙂

   Hvala Mojca!

  • Katarina

   Zaenkrat mi strani še ne odpre (We’re too busy focusing on our clients, so we don’t have a website.), se pa že veselim brskljanja 🙂 Najlepša hvala, ker nam odpirate vrata v Montessori svet.

   Katarina

Leave us a Reply

7 + 2 =